Днес ни е омаяла носталгията по една от най-хаотичните любовни истории,

...
Днес ни е омаяла носталгията по една от най-хаотичните любовни истории,
Коментари Харесай

Любовният триъгълник, който раздели света на две

Днес ни е омаяла носталгията по една от най-хаотичните любовни истории, която се люлее сред 2 хилядолетия. В основните функции са Брад Пит, Дженифър Анистън и Анджелина Джоли. Всички знаем по какъв начин приключва тя, само че детайлите и заплетеностите са това, което я прави забавна. Всичко стартира в подемния интервал в кариерите на Дженифър Анистън и Брад Пит.

Те се срещат за първи път в Холивуд, защото мениджърите им са другари. Именно мениджърите им уреждат първата им среща, с която стартират връзките на изгряващите звезди. Всичко става публично, когато двамата се появяват на премиите " Еми “ с тези иконични тоалети. След това Брад и Дженифър на процедура господстват над Холивуд и са любимците на цяла Америка.

Няколко месеца по-късно на концерт на Стинг излиза наяве, че Брад е предложил на Дженифър - двамата се качват на сцената и демонстрират годежния пръстен на актрисата. По това време тя признава в няколко изявленията, че това е най-щастливият интервал в живота ѝ.

На 29 юли 2000 година пред 200 от най-близките им другари и родственици, на канара с аспект към Тихия океан в Малибу, двамата се венчават. Сватбата им е толкоз обилна, че се спекулира, че им е струрала към 1 млн $. Тя се трансформира в сватбата на новото хилядолетие. Голяма, блестяща, само че и много обичайната.

През 2004 година Дженифър към този момент поприключва със фотосите на сериала " Приятели “, а на Пит му следва да стартира кино лентата " Мистър и мисис Смит “. В изявление пред The Guardian, Анистън приказва за края на сериала и за желанието си да сътвори семейство с Пит: " Време е. Време е. Мога да работя и с дете, мога да работя и бременна. “

Отнема ужасно доста старания и време на прoдуцентите на кино лентата " Мистър и мисис Смит “ да съумеят да съберат Анджелина Джоли и най-сексапилния мъж на планетата (по това време) в основните функции. Снимките стартират през януари и към април към този момент са плъзнали клюки, че двамата имат повече от " химия пред камерата “. Знаехте ли, че тази сцена от филма е спонтанна от Анджи?

Малко след последната си отмора в Мексико Брад и Джени афишират, че са се разделили. Това гласи формалното им известие:

" Бихме желали да съобщим, че след седем години дружно взехме решение публично да се разделим.... раздялата ни не е резултат от нито една от спекулациите, упоменати в таблоидните медии. Това решение е резултат от доста обсъждане. С наслада оставаме отдадени и грижовни другари и се отнасяме с огромна обич и удивление един към различен... “

" Тайната почивка “ Август 2005, Кения

4 месеца след раздялата Брад съпровожда Анджелина и сина ѝ Мадокс на почивка в Кения. Към този миг и двамата към момента настояват, че не са дружно. Снимките, които са снимани на плажа, демонстрират по какъв начин Брад нежно маже тялото на Анджи със слънцезащитен крем, прегръща я и я целува буйно. Нормални, другарски неща, нали? По-късно излиза наяве, че са знаели, че ги снимат и са получили част от облагата от фотосите.

Незабравимо е изявлението на Аднжелина във Vanity Fair, в което споделя за живота ѝ като единствен родител. Става въпрос и за любовния ѝ живот. За него тя споделя, че избира да не влиза в съществени връзки, но има двама сътрудници, с които се среща. Анджи несъмнено кара веждите на мнозина да се повигнат, когато в изявлението споделя:

" Винаги се влюбвам, когато фотографирам филм “

Когато ѝ задават въпроса " Какво мислиш за връзките сред Дженифър и Брад? “, тя дава отговор " Не съм доста осведомена с връзките им, само че мисля, че още веднъж ще се съберат “.

Корицата, която сепва всички

Все още няма никакви изявления нито от Брад, нито от Анджелина по отношение на връзката им. На премиерата на " Мисис и мистър Смит “ даже не се снимат един до различен. След завършването на развода на Брад Пит излиза корицата на Vanity Fair със заглавие " Домашна идилия “. Интересното е, че Пит измисля цялата идея на това издание.

Целият свят, несъмнено, е шокиран от развоя на събитията и изключително тяхната скорост на развиване. Не по-малко е объркана и Дженифър. В изявление с Vanity Fair през 2005 споделя:

" Брад не е злонамерен; в никакъв случай не би се опитал съзнателно да ми натрапи нещо... "  след което присвива очи и продължава "  ...но му липсва доза сензитивност към обстановката “.

Към този миг светът е разграничен на тим " Анистън “ и тим " Джоли “. През това време Бранджелина се занимават интензивно с щедрост, само че към момента не са удостоверили, че са дружно. През юни 2006 People разгласяват брой, от който всички схващат, че се е родило бебето им Шайло. По-късно осиновяват Пакс, а по-късно се раждат и близнаците им. Брад Пит прави изявление, че двамата ще сключат брак " когато всеки човек в тази страна, който желае да се ожени, получи тази опция “.

През 2014 младата двойка най-сетне взима идната значима крачка. Децата на Анджелна се включват и обсипват роклята ѝ с рисунките си за венчавката. В обществените си появявания през годините Брад и Анджелина изпускат (главно неволно) спомагателна информация за връзката им. Оказва се, че те в действителност са се влюбили на снимачната площадка на " Мисис и мистър Смит “ и че Пит не е бил благополучен в брака си с Дженифър.

През септември 2016 година Анджелина Джоли подава молба за бракоразвод с Брад Пит. Тя твърди, че тази постъпка е подхваната с мисъл за сигурността на децата. Оказва се, че Брад има проблеми с алкохола и не е най-хубавият татко, който би могъл да бъде. До ден сегашен синът му Мадокс не беседва с него, напомня Edna.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР